Over ons

Over ons

SVautos is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd aan de hoofdstraat in het mooie Beetsterzwaag. Wij hebben een wisselend aanbod van sportieve auto’s tot gezinsauto’s. Doordat wij scherp inkopen, kunnen we de auto’s ook aan de klant aanbieden voor een scherpe prijs. We proberen auto’s van een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren, zo hopen we dat u ook voor uw volgende auto weer bij ons komt. Wij hopen u snel te zien in onze showroom te Beetsterzwaag!

Sieger Venema

Sieger Venema

Eigenaar van SVautos is de pas 27 jarige Sieger Venema. Sieger is op 22 jarige leeftijd SVautos begonnen in een prachtig pand aan de Hoofdstraat in het pittoreske dorp Beetsterzwaag. De jonge ondernemer is een echte autofanaat. “Ik kon eerder automerken uitspreken dan dat ik heit of mem kon zeggen.” Na het behalen van zijn HAVO-diploma koos hij voor de IVA in Driebergen, het instituut voor autobranche en management. Hij werkte op de zaterdagen bij een universeel autobedrijf. Daar heeft Sieger veel geleerd. Sinds zijn achttiende handelt hij al in auto’s. Toen hij de mogelijkheid kreeg om het prachtige pand in Beetsterzwaag te huren greep hij deze kans met beide handen aan. Na het maken van een ondernemingsplan en het bezoeken van de bank is SVautos per 1 februari 2013 een feit. In deze tijd leek dat een gewaagde stap. Sieger dacht daar anders over: “Ik denk dat het juist een goed moment is om te beginnen. De concurrentie is door de crisis minder geworden en veel slechter zou het allemaal niet worden.” SVautos biedt vooral auto’s aan die net wat anders zijn dan bij andere bedrijven. De klant is bij Sieger in goede handen, met ongetemd enthousiasme is Sieger in en om de showroom te vinden. “Ik wil kwalitatief goede auto’s verkopen, ik ben er als klankbord voor de klant en ik beantwoord alle vragen met het belang van de klant op de eerste plaats.”

Sieger Venema

Marco Braaksma

Marco Braaksma

Werknemer bij SVautos is Marco Braaksma (26). Marco is van kleins af aan al autogek en toen de kans zich voordeed om bij SVautos te werken, hoefde hij geen twee keer na te denken. Marco benadert de klant op een persoonlijke manier. “Het moet een feest zijn om een auto te kopen. Klanten die een auto bij SVautos hebben gekocht moeten met een glimlach weg kunnen rijden, niet alleen omdat ze een goede auto hebben gekocht, maar ook omdat ze bij een leuk bedrijf zijn geweest.” Marco is de allrounder bij SVautos; verkoop, marketing, financieringen, etc. Marco is vooral op de zaterdagen bij SVautos te vinden om de klant te helpen bij het maken van een keuze.

Marco Braaksma

Zoë

Zoë

Zoë is de bedrijfshond en is vrijwel elke dag te vinden in haar eigen racestoel in het kantoor van SVautos. Zoë is altijd in voor een aai over de bol en ze zorgt voor gezelligheid en een vrolijk welkom bij SVautos.

Zoë

© 2019 SVautos